Reageer op: Michel’s SimoCitta & Kawasaki AR50

Home Forums Perso’s Projecten Michel’s SimoCitta & Kawasaki AR50 Reageer op: Michel’s SimoCitta & Kawasaki AR50

#428986

Michel
Topic starter
Berichten: 1138

Er zal toch echt een beperkte oplage worden van die ringen, ik heb geen zin om mijn collega er mee lastig te blijven vallen. Als ik ze zelf kon maken, had ik er wel 1000 willen maken maar ik beschik zelf niet over de gereedschappen. Er zullen er misschien nog 3 of 4 bijkomen en dan houd het op. Gewoon een paar voor mensen die hem echt nodig hebben. Voor een Simo of Sprocatti is die wel nodig maar zelf rijd ik op mijn Evo en mijn maat met zijn Reedvalve ook op een ‘normale’ koppeling en dit geeft absoluut geen complicaties.

Deze ringen zijn zelf ook vrij makkelijk te maken. Gewoon de goede stukken pijp vinden. Wij hebben af moeten draaien, omdat ik voor de hoogste rand geen pijp kon vinden. Kijk Arvid zijn uitleg HIER

De Simo is nog niet geprobeert. Ik heb gelijk een Si achterbrug gehaald en die moet ik volgend weekend even op maat maken voor de zij-inlaat.

Met het erdoor trekken bedoel ik dat misschien de overbrenging te zwaar is. Malossi vertanding + 90mm schijven. Hij komt gewoon niet lekker op toeren met 5.5 gram. en met 100mm schijven ging die perfect. Ik had verwacht dat die Evo daar wel doorheen zou trekken. Ik zal volgend weekend weer een met rollers spelen en anders knal ik de 100mm er weer op.